Lapset kurkistavat mättään takaa.

Varhaisnuoret

Varhaisnuorten toiminta on suunnattu alakouluikäisille lapsille.

Seurakunta järjestää heille kerhoja, leirejä ja retkiä. Kerhojen tavoitteena on järjestää mielekästä iltapäivätoimintaa, joka tukee lapsen kasvua ja kehitystä myös hengellisesti. Leirit ja retket kokoavat eri kylien varhaisnuoria yhteen, mukavan toiminnan ja Ilosanoman äärelle. Seurakunnan työntekijät käyvät myös Utsjokisuun ja Karigasniemen kouluilla pitämässä aamunavauksia.

Kerhot

Sählykerhot sisältävät liikunnallisia leikkejä, salibandyharjoituksia, hartauden sekä tietysti salibandyn pelaamista. Salibandykerholaisten kanssa on myös osallistuttu Lappi-Cup kerhosarjan salibandyturnauksiin. (Tauolla syksyn 2021, liikuntasalin remontin takia)

Varkkarikerhot ovat monitoimikerhoja, joiden toiminta on monipuolista, sisältäen askartelua, leivontaa, leikkejä, erätaitoja, hartauden ym. Osa kerhoista sisältää välipalan. Kerhot toimivat Utsjoella, Karigasniemessä ja Nuorgamissa.

Karigasniemen kappelilla maanantaisin klo 17-18.30

Utsjoella nuorisotila Kulmakivellä tiistaisin klo 16-17.30

Nuorgamin koulun salissa keskiviikkoisin klo 14.15-16

Leirit ja retket

Lappi-Cup salibandyturnaukset: Seurakunnastamme on osallistuttu Lappi-cup kerhosarjan salibandyturnauksiin. Turnaukset järjestetään Kittilässä, Rovaniemellä, Kemissä ja Sodankylässä.

Natiaisleiri: kesäleiri 1-3 -luokkalaisille, yleensä heti kesäkuun alussa.

Sekaleiri: kesäleiri 4-7 -luokkalaisille, heti natiaisleirin perään

Muut: muita leirejä ja retkiä vaihtelevasti

Utsjoen seurakunta
Tenontie 1
99980 Utsjoki

Lapsi- ja perhetyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.