Kirkkotuvan messuväkeä.

Aikuisille

Perjantaipuuro

Perjantaipuuroa ja kahvia tai teetä sekä aamuseuraa on tarjolla Utsjoen seurakuntatalolla perjantaisin klo 9 – 10.30. Seuraa ilmoituksia ja tule mukaan!

Hävikkiruokajakelu

Hävikkiruokajakelu (jos jaettavaa on) on Nuorgamin rukoushuoneella torstaisin klo 13.30 – 14 (Juha Reinola 040 549 2542) ja Karigasniemellä keskiviikkoisin klo 15 – 15.30. (Merja Pieski 040 138 1616.) Myös EU-ruokaa on tarjolla.

Ilosanomapiiri

Ilosanomapiirissä kokoonnutaan Raamatun äärelle lukemaan ja keskustelemaan. Ilosanomapiiri kokoontuu talvikaudella keskiviikkoisin klo 18 Nuorgamin koululla.

Saunaillat

Kesäisin seurakunta järjestää yhteisiä saunailtoja sekä pappilan saunassa, että seurakuntalaisten kotona. Saunomisen jälkeen on iltapalaa ja iltahartaus. Saunailta on leppoisaa yhdessäoloa ja virkistystä.

Talkoot

Utsjoen seurakunnassa järjestetään talkoita erityisesti kesäisin. Talkoot ovat välttämättömiä esimerkiksi hautausmaiden kunnostuksen vuoksi. Henkilökuntaa on vähän. Talkoot ovat myös yhteisöllinen tapahtuma, jossa jokaista tarvitaan ja jokainen voi kokea kuuluvansa joukkoon.

Yhteislaulua Pappilassa.

Utsjoen seurakunta