Nuoria rippikoululaisia konfirmaatiossa.

Nuoret

Seurakunnan tavoitteena on järjestää nuorille mielekästä toimintaa, tarjota seurakuntayhteyttä ja auttaa tuntemaan Jumalaa.

Nuortenillat

Nuortenilloissa syödään iltapalaa, jutellaan, pelaillaan ja joskus kisaillaan sekä ihmetellään elämää Raamatun sanan äärellä. Tervetuloa mukaan!

NUORTENILLAT TAUOLLA KESÄN AJAN. TOIMINTA JATKUU VIIKOLLA 35!

Opiskelijoiden ruokailut

Opiskelijoiden oma ilta ja yhteinen ruokailu Utsjoen seurakuntatalolla tarjoaa vertaistukea ja yhdessäoloa opiskelijoille. Joka kuukauden ensimmäisenä torstaina. Yhteistyössä Utsjoen kunnan kanssa.

TAUOLLA KESÄN AJAN

Retket ja leirit

Nuorten retki saamelaisille kirkkopäiville Inariin 4.-7.8.2022 

Ilmoiottaudu linkistä: Ilmoittautuminen (mvs.fi) 

 

 

 

 

 

 

 

Nuorten vaellus Kaldoaivin erämaa-alueelle 12.-14.8.2022

Ilmoittaudu linkistä: Ilmoittautuminen (mvs.fi)

 

 

 

 

Isoset ja kerhonohjaajat

Isonen on avainroolissa seurakunnan nuorisotyössä. Isonen on rippikoulun käynyt nuori, joka toimii ryhmänohjaajana ja apuna leireillä ja retkillä. Isoset käyvät koulutuksen, joka järjestetään ISKO- isoskoulutusleireinä muutaman kerran vuodessa. Tervetuloa isoskoulutukseen!

Isonen voi toimia myös kerhonohjaajana! Isonen voi ohjata jo toimivaa kerhoa ja aloittaa vaikka apuohjaajana, tai sitten aloittaa oman kerhon! Onko sinulla joku sinulle mieleinen harrastus, jota haluaisit jakaa muille? Voisiko siitä tulla seurakunnan kerho, jota sinä ohjaat itse tai kaverisi kanssa.

Nuorisotyönohjaajalta saat apua ja tukea kerhon pitämiseen. Ota yhteyttä! Kerhonohjaajalle maksetaan kerhopalkkio.

Leirit ja retket 


Nuorille järjestetään myös leirejä ja retkiä. Vuosittain teemme retken Turkuun Maata Näkyvissä -festareille. Tuhansia nuoria yhteen keräävä Pohjoismaiden suurin kristillinen nuortentapahtuma onkin ihmettelyn paikka pienen seurakunnan nuorille. 
 


Rippikoulun käyneiden nuorten on mahdollista osallistua ISKO- isoskoulutusleireille, joita järjestetään yhdessä mm. Inarin ja Sodankylän seurakuntien kanssa. Isoskoulutus valmistaa nuoria toimimaan mahdollisina kerhonohjaajina sekä isosina leireillä.

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Utsjoen seurakunta
Tenontie 1
99980 Utsjoki

Lapsi- ja perhetyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.