Nuoria rippikoululaisia konfirmaatiossa.

Nuoret

Seurakunnan tavoitteena on järjestää nuorille mielekästä toimintaa, tarjota seurakuntayhteyttä ja auttaa tuntemaan Jumalaa.

Nuortenillat

Nuortenilloissa syödään iltapalaa, jutellaan, pelaillaan ja joskus kisaillaan sekä ihmetellään elämää Raamatun sanan äärellä. Tervetuloa mukaan!

Utsjoella Kulmakivellä (Tenontie 1) perjantaisin klo 18-21

Karigasniemen kappelilla maanantaisin klo 19-21

Nuorgamissa keskiviikkoisin 13.9.,11.10., 8.11. ja 13.12. klo 18-20

Opiskelijoiden ruokailut

Opiskelijoiden oma ilta ja yhteinen ruokailu Utsjoen seurakuntatalolla tarjoaa yhdessäoloa ja maittavaa ruokaa opiskelijoille. Yhteistyössä Utsjoen kunnan kanssa.

Kuukauden ensimäisenä torstaina klo 16:30 

Retket ja leirit

 

RETKI MAATA NÄKYVISSÄ -FESTAREILLE TURKUUN 16.-20.11.

Pohjoismaiden suurin kristilliset nuortenfestari järjestetään Turun Gatorade Centerissä ja messukeskuksessa. 

Retki toteutetaan yhdessä Inarin seurakunnan kanssa. Ilmoittautuminen linkistä: https://www.mvs.fi/srk/pohjoislappi/url/V9GmTP3g5N

Valitse ilmoittautuessasi "Utsjoen seurakunta". Ilmoittautuminen auki 20.10. klo 21 saakka

Retkimaksu 120€ seurakunnan jäsenet, 160€ muut. 

Retken kulku: T0 16.11. aamulla lähtö Utsjoelta. Inarin kautta Ylivieskaan jossa yöpyminen Törmälän luonto- ja virkistyskeskuksessa. Perjantaina matka Turkuun, jossa viikonloppu tapahtumassa. Yöpymiset Maskun seurakunnan leirikeskuksessa. Paluumatkalle sunnuntaina iltapäivällä. Takaisin Utsjoella maanantai aamuna 20.11.. 

Lisätietoja tapahtumasta MAATA NÄKYVISSÄ | 17.-19.11.2023 (maatanakyvissa.fi)

 

ISOSKOULUTUSLEIRI UTSJOELLA 2.-3.12.

 

Isoset ja kerhonohjaajat

Isonen on avainroolissa seurakunnan nuorisotyössä. Isonen on rippikoulun käynyt nuori, joka toimii ryhmänohjaajana ja apuna leireillä ja retkillä. Isoset käyvät koulutuksen, joka järjestetään ISKO- isoskoulutusleireinä muutaman kerran vuodessa. Tervetuloa isoskoulutukseen!

Isonen voi toimia myös kerhonohjaajana! Isonen voi ohjata jo toimivaa kerhoa ja aloittaa vaikka apuohjaajana, tai sitten aloittaa oman kerhon! Onko sinulla joku sinulle mieleinen harrastus, jota haluaisit jakaa muille? Voisiko siitä tulla seurakunnan kerho, jota sinä ohjaat itse tai kaverisi kanssa.

Nuorisotyönohjaajalta saat apua ja tukea kerhon pitämiseen. Ota yhteyttä! Kerhonohjaajalle maksetaan kerhopalkkio.

Leirit ja retket 


Nuorille järjestetään myös leirejä ja retkiä. Vuosittain teemme retken Turkuun Maata Näkyvissä -festareille. Tuhansia nuoria yhteen keräävä Pohjoismaiden suurin kristillinen nuortentapahtuma onkin ihmettelyn paikka pienen seurakunnan nuorille. 
 


Rippikoulun käyneiden nuorten on mahdollista osallistua ISKO- isoskoulutusleireille, joita järjestetään yhdessä mm. Inarin ja Sodankylän seurakuntien kanssa. Isoskoulutus valmistaa nuoria toimimaan mahdollisina kerhonohjaajina sekä isosina leireillä.

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Utsjoen seurakunta
Tenontie 1
99980 Utsjoki

Lapsi- ja perhetyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö.