Seurakunnan ilmoitukset

UTSJOEN SEURAKUNTA: KIRKOLLISET ILMOITUKSET viikko 38:

UTSJOELLA:               To 22.9. klo 18 alkaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käsityökurssi Utsjoen srk-talolla. Suunnitellaan ja valmistetaan yhdessä Utsjoen kirkkoon alttarin polvistumispenkin päällinen ja päällisiä kirkon penkkeihin.

Pe 23.9. klo 9 – 10.30 Perjantaipuuroa srk-talolla.

Pe 23.9. klo 18 Syyspäiväntasaus ja syystulet pappilassa. Makkaraa ja mehua, kahvia ja pullaa!

Su 2.10. klo 18 Mikkelinpäivän perhemessu Utsjoen srk-talolla. Messun päätteeksi tulistelua ja kirkkokahvit kodassa. Heijastinrata lapsille.

Lähetyksen Vohvelikahvila Utsjoen kirkkotuvilla on sulkeutunut, kiitos kaikille asiakkaille ja vapaaehtoistyöntekijöille.

NUORGAMISSA:        Su 25.9. klo 18 Messu rukoushuoneella. Huom. aika! Toim. Tuomo Huusko.

Ke 21.9. Hävikkiruokajako, jos jaettavaa on. Jos haluat tulla Nuorgamin rukoushuoneelta hakemaan hävikkiruokaa, ota yhteyttä Riikkaliisaan 040 844 6259.

NUORISOTYÖN VIIKKOTOIMINNAT

Nuortenillat +13 -vuotiaille nuorille.

Utsjoella Kulmakivellä (Tenontie 1) perjantaisin klo 18-21

Karigasniemessä kappelilla maanantaisin klo 19-21 (vk36 alkaen)

Nuorgamissa rukoushuoneella keskiviikkoisin 7.9. ja 12.10. klo 18-20

Opiskelijoiden ruokailu

Utsjoen seurakuntatalolla 1.9. alkaen, joka kuun ensimmäinen torstai klo 16.30.

Kerhot

Varhaisnuorten kerho Nuorgamin liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 15.15-17.00. Alakoululaiset + eskarit.

Perhekerho Kulmakivellä perjantaisin klo 10-12. Alle kouluikäiset lapset vanhempineen. Tarjolla lounas!

Partiolippukunta Njálat tiedottaa

Rieban partioryhmä (6-12 -vuotiaat) maanantaisin Karigasniemen kappelilla klo 17-18.30

Rievssat partioryhmä (6-12 -vuotiaat) maanantaisin Kulmakivellä klo 16-17.30

Tervetuloa mukaan partioon!

Uudistuneen EU:n tietosuoja-asetuksen vuoksi emme julkaise kastettujen, kuulutettujen ja kuolleiden nimiä netissä.