Yhteisvastuun hiihtopäivä

hiihtäjät

Pappila

Tervetuloa hiihtämään ja sponsoriksi

Hiihdämme Yhteisvastuun hyväksi. Yhteisvastuu on hyvyyden kansanliike.

Mehua ja makkaraa sekä pullakahvit kaikille. Vapaaehtoinen käteismaksu Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Hiihtoladun pituus noin 1 km. Hiihtolatu on tasainen!

TULE HIIHTÄJÄKSI: Ota sukset mukaan. Haasta kaveritkin hiihtämään. Haasta kaverit sponsoroimaan hiihtoasi sopivaksi katsomallaan summalla. Esim. 1 tai 2 euroa/kierros. Kuinka monta kierrosta aiot hiihtää?

TULE SPONSORIKSI: Lupaudu tukemaan jonkun hiihtäjän hanketta ja maksa haluamasi summa joka kierroksesta. Tai tue kaikkia hiihtäjiä. Mitä voisit maksaa kaikista tapahtumassa hiihdetyistä kierroksista? Haasta kaverisikin sponsoriksi.

MAKSUT: Hoidetaan jälkikäteen laskulla.

ILMOITTAUTUMINEN: Paikan päällä. Tai tätä kommentoimalla. Voit siis ilmoittautua sponsoriksi tai hiihtäjäksi kertomalla sen tähän alle. Tai Riikkaliisa-diakoniatyöntekijälle 040 844 6259 tai Päivi-papille 0400 392 224.

JAA TÄTÄ ILMOITUSTA: Kaikki ovat tervetulleita. Myös kannustajat! Sponsoreina voivat olla myös kauempana asuvat Utsjoen seurakunnan ystävät. On monta tapaa osallistua.

YHTEISVASTUUKERÄYS: Vuoden 2023 teema on Nuoret ja väkivalta

Kotimaassa Yhteisvastuun tuotot ohjataan Aseman Lapset ry:n ja seurakuntien kautta nuorten väkivallan ehkäisyyn ja sovitteluun. Kouluterveyskysely 2021 paljastaa, että kouluväkivaltaa kokee viikoittain lähes 40 000 nuorta. Myös maailmalla kriisitilanteissa elää lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat kipeästi turvaa ja mahdollisuuden valoisampaan tulevaisuuteen. Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastosta autetaan nuoria väkivaltaisessa maailmassa.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö