Kaunista kiitosta -konsertti

Hanna Ekola ja Virpi Salo
Utsjoen kirkko

Lauluja levoksi ja lohduksi.

Lepoa ja lohtua on kuulijalle luvassa lämminhenkisessä Hanna Ekolan Kaunista kiitosta –konsertissa Utsjoen kirkossa perjantaina 17.9.2021 klo 18. Konsertin kauniit tulkinnat elämänmakuisista lauluista kertovat siitä, mistä voi saada elämään voimaa, lohtua ja toivoa.

Jo yli 30 vuotta valtakunnallisesti konsertoinut Hanna Ekola tuo konserttiin tuttujen levytystensä lisäksi myös uusia laulujaan, jotka kumpuavat laulajan omista elämänkokemuksista sekä niiden synnyttämästä kiitollisuudesta.

• Haluan tehdä ja tulkita lauluja, joista kuulija löytää kosketuspintaa, lohtua ja toivoa elämäänsä, Hanna sanoo.

Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 28 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä vahvasti koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty noin satatuhatta ja levyjä noin kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnoilla.

Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy herkkä ja puhutteleva kokonaisuus.

Kaunista kiitosta  –konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään 15 euron hintaisia ohjelmia ovelta (käteismaksu). Konsertissa noudatetaan voimassa olevia suosituksia turvaväleistä, maskeista ja käsihygieniasta ja toivotaan, että konserttiin tullaan vain terveenä.